BioGaia

BioGaia je švedska zdravstvena tvrtka koja je svjetski lider u istraživanju i razvoju dobrih bakterija. 

BioGaia je osnovana 1990. godine i ima bogato iskustvo u razvoju, marketingu i prodaji ovih proizvoda te široku mrežu neovisnih istraživača i profesionalaca, stručnjaka za proizvodnju te partnera za distribuciju u cijelom svijetu. Pedijatri i drugi zdravstveni radnici u više od 100 zemalja preporučuju BioGaia proizvode.

Svi BioGaia proizvodi sadrže L. reuteri, soj dobrih bakterija koji pomaže vratiti ravnotežu mikroflori probavnog sustava.

Kao jedna od nekolicine bakterija koje su od samog početka ko-evaluirale s ljudima, L. reuteri može preživjeti u ljudskom organizmu i prirodno se tamo nastanjuje.  Misija kompanije BioGaia je doprinijeti zdravlju i dobrobiti ljudi nudeći proizvode koji sadrže dobre bakterije sa znanstvenim uporištem. 

Za više informacija posjetite www.biogaia.com

Ewopharma

Ewopharma je inovativan partner za stavljanje lijekova i bezreceptnih proizvoda na tržišta u srednjoj i istočnoj Europi te Švicarskoj.

Tvrtka je u regiji aktivna već više od 60 godina. Tijekom tog razdoblja, Ewopharma je stekla sveobuhvatno znanje o tim tržištima i na njima uživa visok ugled. Ewopharma predstavlja regionalne i međunarodne farmaceutske partnere kao nositelj njihove ekskluzivne licence i distributer te pokriva sve aspekte pristupa tržištu i stavljanja na tržište etičkih lijekova i bezreceptnih proizvoda. Tvrtka zapošljava preko 320 visokokvalificiranih zaposlenika u više od 15 zemalja. Za više informacija posjetite www.ewopharma.com.

Ewopharma d.o.o.

Jadranska avenija 9

10000 Zagreb

Tel:+385 (0)1 6646 563

info@ewopharma.hr

Contact

Obratite nam se
*obavezna polja