BioGaia

BioGaia je inovativna zdravstvena kompanija i svjetski lider na području proizvoda koji sadrže Lactobacillus reuteri. Trenutačno u svojim uredima u Švedskoj, SAD-u i Japanu zapošljava 124 člana tima.

BioGaia je osnovana 1990. godine i ima bogato iskustvo u razvoju, marketingu i prodaji ovih proizvoda te široku mrežu neovisnih istraživača i profesionalaca, stručnjaka za proizvodnju te partnera za distribuciju u cijelom svijetu. Pedijatri i drugi zdravstveni radnici u više od 100 zemalja preporučuju BioGaia proizvode.

Svi BioGaia proizvodi sadrže Lactobacillus reuteri, soj probiotičke bakterije koji pomaže vratiti ravnotežu u mikroflori probavnog sustava.

Kao jedna od nekolicine bakterija koje su od samog početka ko-evaluirale s ljudima, Lactobacillus reuteri može preživjeti u ljudskom organizmu i prirodno se tamo nastanjuje.  Misija kompanije BioGaia je klinički dokazanim probiotičkim proizvodima prilagođenim korisnicima, koji zaista donose poboljšanje, uspješno doprinijeti podršci zdravlja i dobrobiti osoba s probavnim problemima ili problemima u pogledu oralnog zdravlja.

Za više informacija posjetite www.biogaia.com

Ewopharma

Ewopharma je inovativan partner za stavljanje na tržište lijekova i bezreceptnih proizvoda u srednjoj i istočnoj Europi i Švicarskoj.

Tvrtka je u regiji aktivna već više od 60 godina. Tijekom tog razdoblja, Ewopharma je stekla sveobuhvatno znanje o tim tržištima i na njima uživa visok ugled. Ewopharma predstavlja regionalne i međunarodne farmaceutske partnere kao nositelj njihove ekskluzivne licence i distributer te pokriva sve aspekte pristupa tržištu i stavljanja na tržište etičkih lijekova i bezreceptnih proizvoda. Tvrtka zapošljava preko 320 visokokvalificiranih zaposlenika u više od 15 zemalja. Za više informacija posjetite www.ewopharma.com.

Ewopharma d.o.o.

Zadarska 80

10000 Zagreb

Tel:+385 (0)1 6646 563

info@ewopharma.hr

Contact

Obratite nam se
*obavezna polja
Ova internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Nastavkom pregleda internet stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
Slažem se